Kras lanceert inspiratieplatform Beleef

29 mei 2015

Kras lanceert inspiratieplatform Beleef!

Reisorganisatie Kras heeft gistermiddag inspiratiewebsite Beleef! gelanceerd. De site is voor en door mensen met een passie voor reizen. Reizigers komen aan het woord over hun favoriete vakantiebestemming en specialisten uit de reiswereld delen hun kennis en geven insider tips. Het online platform brengt wereldwijde bestemmingen in beeld.

De site, www.kras.nl/beleef, zoomt in op de meest inspirerende reizen en ervaringen en sluit naadloos aan op de manier waarop veel mensen informatie tot zich nemen. Beleef! is een plek voor vermaak, sfeerproeven en visuele beleving. Vakantiegangers wisselen hier hun ervaringen uit en reisleiders, gidsen en inwoners vertellen wat `hun' land zo bijzonder maakt. Ook geven reisspecialisten een kijkje achter de schermen; zo vertelt een inkoper van safarireizen over de ins en outs van zijn dynamische beroep en neemt de kapitein van een cruiseschip de bezoeker mee in zijn wereld.

Het platform wordt het komende jaar verder uitgebouwd met videodocumentaires over uiteenlopende vakantiebestemmingen en de mogelijkheid om zelf vakantiefoto's te uploaden.