Belparkeren vanaf volgende week mogelijk in Terneuzen!


Tessa van Graefschepe

Net als in veel andere steden in Nederland, kunt u vanaf volgende week (per 10 juni 2015) ook belparkeren in Terneuzen. Super handig! Want u parkeert per minuut en betaalt dus nooit teveel. U heeft geen kleingeld meer nodig, u betaalt snel en veilig via uw mobiel en u voorkomt boetes!

In Terneuzen kunt u op betaalde, bovengrondse parkeerplaatsen (waar u vooraf moet betalen) gebruikmaken van belparkeren. Als u hiervan gebruik wilt maken, moet u zich eerst aanmelden bij een provider. U kunt met alle providers belparkeren in Terneuzen.
U hoeft geen parkeerkaart of kaart van de provider in de auto te leggen. Parkeercontroleurs zien aan de hand van uw kenteken of u heeft betaald. Belparkeren kan met elk type mobiele telefoon en via elke telefoonprovider. Het maakt dus niet uit of u een abonnement of prepaid-kaart heeft.

Aanmelden bij provider
Wilt u gebruikmaken van belparkeren? Meldt u zich dan aan bij een provider. In Terneuzen kunt u uit alle providers kiezen.

* SMS Parking http://www.smsparking.nl/

* My Order https://www.myorder.nl/

* Sunhill http://www.3377.nl/

* Parkmobile http://www.parkmobile.nl/

* Park-line http://www.park-line.nl/

* Yellowbrick http://www.yellowbrick.nl/

* ANWB parkeren http://www.anwb.nl/verkeer/nederland/parkeren/anwbparkeren

U kunt zelf kiezen bij welke provider u zich aanmeldt. Sommige providers bieden ook een app aan. Kijk op de websites voor de voorwaarden die de providers hanteren. Er is onderling verschil in welke steden de provider beschikbaar is en de wijze van betalen.

Hoe werkt het?

* U parkeert de auto.

* Met uw mobiele telefoon geeft u het zonenummer door dat op de parkeerautomaat te vinden is. Afhankelijk van de aanbieder kunt u bellen, sms'en of een speciale app gebruiken.

* Alles gaat op basis van het kenteken. Er hoeft dus geen kaart in de auto te liggen.

* Bij terugkomst meldt u zich op dezelfde manier af.

* De door u gekozen aanbieder regelt achteraf met u de betaling.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie.