Donderdag in `Bureau Rijnmond'


Donderdag in `Bureau Rijnmond'

Laatste update:
03-06-2015 | 13:10

rotterdam - In 'Bureau Rijnmond', het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In aflevering 21 vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

Tas gerold

Herkent u de vrouw die eerder de portemonnee van een 86-jarige vrouw had gerold in winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam- IJsselmonde?

Openbaar Ministerie

Het Openbaar Ministerie geeft uitleg over de eis in een zaak van de mishandeling van een NS-conducteur op station Schiedam Nieuwland, vorig jaar. Hoe wordt bijvoorbeeld de hoogte van de eis bepaald en waarom? Vrijdag jl. deed de rechter uitspraak.



Straatroven

In eerdere afleveringen toonden wij beelden van drie straatroven, begin dit jaar, mogelijk gepleegd door dezelfde dader. In de uitzending van donderdag tonen wij die beelden opnieuw. Wellicht herkent u de verdachte?



Mishandeling

Ook deze zaak werd in een eerdere uitzending al behandeld, maar nu is er aanvullende informatie. Op zaterdag 14 maart werd op het Stationsplein in Schiedam een jonge vrouw lastig gevallen en gestompt door een aantal jongens. De politie is op zaak naar de daders en mogelijke getuigen.



Straatroof

Op het Weena werd dinsdagavond 9 mei een Canadese vrouw van haar tas beroofd door een man op een fiets.
Wie herkent het signalement van de verdachte of is hier getuige van geweest?



`Bureau Rijnmond' is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.