Werken op afspraak


Sinds vorig jaar werkt de gemeente Wijdemeren volledig op afspraak. U kiest zelf uit de beschikbare tijdstippen een moment waarop u geholpen wilt worden. Ontzettend handig, want u hoeft dan niet te wachten.
Werken op afspraak
Werken op afspraak

U gaat op vakantie deze zomer en u heeft een nieuw paspoort nodig? Via de website of via 14 035 maakt u hiervoor gemakkelijk een afspraak met de gemeente. U weet dan precies wanneer u aan de beurt bent en op die manier kunnen we u beter en sneller van dienst zijn. Wachten is verleden tijd.

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan via:
- de afspraakpagina op de website (www.wijdemeren.nl/afspraak);
- telefonisch via 14 035 (5-cijferig telefoonnummer);

De afspraaktijden van Burgerzaken zijn dagelijks van 8.30 tot 12.30 uur. Burgerzaken heeft extra openingstijden, namelijk woensdagmiddag tot 15.00 uur en maandagavond tussen 16.30 en 19.30 uur. Voor een afspraak buiten deze tijden kan contact opgenomen worden met het Klant Contact Centrum via
telefoonnummer: 14 035.

Geen afspraak?

Wij verzoeken u om een afspraak met ons te maken voordat u langskomt. Wanneer u langskomt zonder afspraak, kunnen we u niet garanderen dat u geholpen kunt worden. Indien er geen plek is, plannen we een afspraak met u in voor en later tijdstip.