Technische storing e-mail (update)


(03-06, 15:00 uur) Sinds donderdagavond 17.00 uur is het door een technische storing niet mogelijk e-mail te ontvangen en te verzenden. Oorzaak is het uitblijven van eerder ingeplande werkzaamheden bij KPN.

Nog geen oplossing

Al sinds het begin van de storing neemt gemeente Oud-Beijerland dit hoog op met KPN. Dit heeft tot nu toe nog steeds niet geleid tot oplossingen. De burgemeester van gemeente Oud-Beijerland is hier zeer ontstemd en ontevreden over. Dit probleem schaadt de dienstverlening van de gemeente
ernstig.
Op dit moment ligt de prioriteit van de gemeente bij het herstellen van de problemen met de externe e-mail. Hiervoor oefent zij grote druk uit bij KPN.

E-mails en formulieren

Hebt u een e-mail gestuurd naar (een medewerker van) gemeente Oud-Beijerland? Dan is deze helaas niet aangekomen. Ook formulieren die via onze website zijn ingestuurd zijn niet bij ons binnengekomen. Dit is weer mogelijk zodra we weer e-mail kunnen ontvangen.

Telefonisch bereikbaar

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een oplossing. In de tussentijd zijn we telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer: (0186) 64 65 66. We houden u op de hoogte via deze website. Excuses voor het ongemak.