Hulp gevraagd! Wat is volgens jou een dorp?


3 juni 2015

Hulp gevraagd! Wat is volgens jou een dorp?

Nobelhorst is het dorp van Almere. Maar wat maakt voor jou van Nobelhorst een dorp? Zoek je met ons mee naar het ultieme dorpsgevoel? Dan maak je kans op mooie prijzen.

Zijn het straten en pleintjes vol bomen, een bankje bij de waterpomp, verschillende soorten huizen of zijn het juist de mensen? Heeft een dorp een dorpskroeg nodig? Een dorpsplein?

Samen met jou willen we zoveel mogelijk dorpse beelden verzamelen. Foto's en afbeeldingen die voor jou vertegenwoordigen wat een dorp is. Die foto's mag je zelf maken, maar ook zoeken via Google of een andere site. De uiteindelijke verzameling van beelden gebruiken we om onszelf en anderen te
inspireren, waaronder iedereen die aan Nobelhorst werkt. Zo weten we zeker dat Nobelhorst een echt dorp gaat worden. De beelden zullen ook te zien zijn in Nobelhorst .

Je kunt op ons Facebookevent je foto's, knipsels etc uploaden. Simpel en makkelijk. Klik hier om naar dit event te gaan.

Deze actie loopt tot en met 15 juni. 19 juni zullen we de beelden presenteren tijdens de Nobelhorst Vrijdagmiddagborrel.

Onder alle inzenders verloten we tien tegoedbonnen voor producten van Almeerse Weelde ter waarde van 25 euro Elke ingezonden foto maakt een keer kans. Je hebt dus meer kans als je meer foto's instuurt.

We zijn benieuwd naar alle inzendingen. Kom maar op!

Doe je mee! We zijn benieuwd!