Doe-Dag voor mensen met verstandelijke beperking


03-06-2015 Op 20 juni organiseren Leekerweide en Sportservice West-Friesland samen de Doe-dag voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 8 jaar.
Op 20 juni organiseren Leekerweide en Sportservice West-Friesland samen de Doe-dag voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 8 jaar. Op deze manier willen zij samen het programma aanbod presenteren. De Doe-dag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Deelnemers mogen iemand
meenemen met of zonder beperking. De Doe-dag is voor iedereen gratis toegankelijk.
Foto: Sportservice Noord-Holland Foto: Sportservice Noord-Holland

Kennismaking met sport

Tijdens de middag kunnen de mensen kennis maken en ervaringen op doen met verschillende sportactiviteiten zoals: tennis, tafeltennis, gymnastiek, snorkelen of voetbal. Maar je kunt ook meedoen met de schilderactiviteit. Ook de Reddingsbrigade organiseerd activiteiten. Kortom er is genoeg te
doen voor iedereen.

Snorkelen

Wanneer je aan het snorkelen mee wilt doen, dan moet je wel een zwemdiploma A hebben. Direct bij de start van de Doe-Dag moet je je aanmelden. Het snorkelen wordt drie keer gedaan die middag: van 13.30 - 14.00 uur, 14.15 tot 14.45 uur en 15.00-15.30 uur. Je moet zelf zwemkleding meenemen.

Met dank aan....

Dankzij de sponsoren kan de Doe-Dag georganiseerd worden. Dit zijn het Cooeperatiefonds van Rabobank Hoorn-Midden West-Friesland, Stichting Old Grand Dad en de gemeente Stede Broec.
De organisatie is hier erg blij mee omdat de dag nu gratis toegankelijk is voor de deelnemers.
Naast geld zijn natuurlijk de vrijwilligers en sport- en vrijetijdaanbieders onmisbaar!
De middag wordt gehouden op en rondom Sportcomplex De Kloet, Raadhuislaan 8 in Grootebroek. We starten om 13.00 uur.
03-06-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws