Technische storing e-mail opgelost (update, 16.00 uur)(03-06-2015)


Technische storing e-mail opgelost.

(16.00 uur) Ons is inmiddels verzekerd dat de technische storing nu toch echt is opgelost. De gemeente Strijen ontvangt momenteel weer e-mails en kan ook weer berichten versturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Oorzaak van de langdurige storing was het uitblijven van eerder ingeplande
werkzaamheden bij KPN.

(13.00 uur) In tegenstelling tot het eerdere bericht dat de e-mailstoring is opgelost, heeft het probleem zich de afgelopen uren helaas toch weer aangediend. Dat betekent dat ook de mailberichten van vandaag niet bij de medewerkers van de gemeente Strijen zijn aangekomen. De gemeente is wel
telefonisch te bereiken via het nummer 078-6748200. Onze excuses...

(11.00 uur) De e-mailstoring, waarmee de gemeente Strijen de afgelopen dagen te maken had, is sinds gisterenavond opgelost.

(08.00 uur) Vanwege een technische storing konden de medewerkerks in het gemeentehuis van Strijen sinds afgelopen donderdag 28 mei geen e-mail verzenden en ontvangen. E-mail gestuurd naar (een medewerker van) de gemeente Strijen kwamen niet aan.

Ook formulieren die via de gemeentelijke website zijn ingestuurd, zijn niet binnengekomen. Helaas dienen deze aanvragen opnieuw ingediend te worden.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.