Interne opening Instituut ITEM

Interne opening Instituut ITEM

3 juni 2015

Locatie: Faculty of Law, Bouillonstraat 1-3, Maastricht / Tijd: 15:00

De uitdagingen waarmee de landen van de Europese Unie door de toenemende globalisering van de economie en internationalisering van de samenleving nu en in toekomst geconfronteerd worden, zijn groot. Grensoverschrijdende arbeidsmobiliteit, internationale dienstverlening en de verbetering van het investerings- en vestigingsklimaat gelden daarom als grote prioriteiten in de Europese Unie en in het bijzonder binnen de Benelux.

Om deze uitdagingen aan te gaan, is internationale en regionale grensoverschrijdende samenwerking cruciaal. Expertisecentrum ITEM - Institute for Transnational and Euregional Cross Border Cooperation and Mobility - zal de spil zijn van onderzoek, advisering, kennisuitwisseling en trainingsactiviteiten omtrent grensoverschrijdende mobiliteit en samenwerking.

Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de interne opening van Instituut ITEM. Deze zal plaatsvinden op 3 juni 2015 in de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht, Bouillonstraat 1-3, 6211 LH te Maastricht. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden.

Programma

15.00 u. Ontvangst in de Lenculenhal

15.30 u. Ceremonie in de Statenzaal

16.30 u. Opening ITEM

16.45 u. Borrel in de Lenculenhal

19.00 u. Diner in huize De Groot/Schneider, adres: Ambyerstraat Zuid 79, 6225AD Maastricht