Sociaal team Neerijnen op stoom


Nieuwsbericht

Sociaal team Neerijnen op stoom

Gepubliceerd op: 04 juni 2015

Sociaal team Neerijnen
Sociaal team Neerijnen

Het sociaal team bestaat nog maar een paar maanden, maar inwoners en professionals weten het team meteen goed te vinden. Bijna 200 mensen zijn al op weg geholpen naar een oplossing.
U kunt zelf contact opnemen met het sociaal team Neerijnen of doorverwezen worden door bijvoorbeeld uw (huis)arts of de kerk. Het sociaal team bestaat uit professionals zoals een maatschappelijk werker, wijkverpleegkundige en schuldhulpverlener.
Wat doet het sociaal team?
Het sociaal team ondersteunt en denkt mee over uw vraag. Wat kunt u zelf nog doen en waar is professionele hulp bij nodigWie vastloopt met vragen rond werkloosheid, huiselijk geweld, psychische problemen, schulden, eenzaamheid of overlast, kan terecht bij het sociaal team Neerijnen. ? En hoe
kan uw sociale netwerk helpen? Denk daarbij aan buren, familie en vrienden. Maar ook kerkgenoten en contacten uit het verenigingsleven kunnen vaak meer voor betekenen dan u denkt. U staat hierbij aan het roer, denkt mee en doet mee. Het sociaal team ondersteunt, maar neemt niet over.
Contact
U bereikt het sociaal team op werkdagen via sociaalteam@neerijnen.nl of bel met tel. 06-20 60 60 92. Buiten kantooruren kunt u in dringende spoedgevallen bellen met Veilig Thuis, 0800-2000.

Bereikbaarheid Wmo-loket
Als u een Wmo-voorziening (zoals een scootmobiel, rolstoel of huishoudelijke hulp) wil aanvragen, dan kunt u terecht bij het Wmo-loket van de gemeente Tiel. U kunt bellen of binnenlopen.

Openingstijden
maandag 09:00 - 13:00
dinsdag 13:00 - 16:30
woensdag 09:00 - 13:00
donderdag 13:00 - 16:30
vrijdag 09:00 - 13:00

Het Wmo-loket is alleen op deze uren telefonisch bereikbaar (tel: 0344-637425). De medewerkers besteden uitgebreid aandacht aan elke vraag, we vinden het belangrijk dat u uw verhaal kwijt kunt en goed geholpen wordt. Dit betekent dat er soms wat langere wachttijden kunnen ontstaan, we vragen
hiervoor uw begrip. Tip: bel niet direct na opening, maar probeer het wat later.
Adres
Vier Gravinnen 4
4001 RZ Tiel
De hoofdingang van De Vier Gravinnen is in de binnentuin van het pand. De binnentuin bereikt u via de Hertog Reinaldlaan.

<<