Nissan e-NV200 nu ook als ultieme party-bestelauto


Nissan e-NV200 nu ook als ultieme party-bestelauto
Belangrijkste media-items
Gerelateerde afbeeldingen (6)
[ ]
jun 04, 2015 | ID:133417

*



* Downloaden
* Word-document (.doc) (7,7 KB)
* PDF (.pdf) (40,9 KB)
* HTML (.html) (7,7 KB)
* Tekst (.txt) (2,1 KB)

PART e-VAN voor het eerst te zien in Berlijn
Nissan e-NV200 nu ook als ultieme party-bestelauto

Amsterdam, 4 juni 2015 - Een feestje bouwen op wielen? Nissan maakt het mogelijk met de tot PART e-VAN getransformeerde Nissan e-NV200, die zich volledig emissievrij voortbeweegt en mensen binnen de kortste keren aan het dansen krijgt.

De elektrisch aangedreven party-bestelauto is voor het eerst te zien bij het Olympiastadion in Berlijn, in de aanloop naar de UEFA Champions League-finale tussen FC Barcelona en Juventus op 6 juni.

De tot PART e-VAN omgetoverde Nissan e-NV200 straalt in alle opzichten energie uit. Behalve dat de auto volledig elektrisch wordt aangedreven, spatten de vonken er vanaf zodra de oogverblindende discobal in beweging komt. Zonnepanelen op het dak leveren de benodigde stroom voor onder meer het
1.400 Watt sterke audiosysteem, een LED-verlichte dansvloer, een koelkast voor de drankjes en een cocktailmixer. De PART e-VAN is bovendien uitgerust met twee beeldschermen met augmented reality-technologie, waarmee de feestgangers hun eigen virtuele feestje kunnen bouwen.

Met de PART e-VAN geeft Nissan opnieuw blijk van de vele mogelijkheden van de e-NV200. Een jaar geleden ging de auto in Barcelona in productie. Inmiddels is de e-NV200 leverbaar als lichte bedrijfsauto, als taxi, als personenauto en nu ook als party-bestelauto. Na zijn debuut in Berlijn
vertrekt de PART e-VAN voor een roadshow door Europa. Hij zal onder meer te zien zijn tijdens de 24-uursrace van Le Mans in het tweede weekend van juni.

Bastien Schupp, Vice President Marketing bij Nissan Europe: "De PART e-VAN laat zien waar Nissan voor staat - innovatie en opwinding voor iedereen. En er is natuurlijk geen mooiere plek denkbaar voor de onthulling van deze party-bestelauto dan het stadion waar de UEFA Champions League-finale
wordt gespeeld. Dit is tenslotte een van de grootste sportevenementen ter wereld. Zoals we Berlijn hopen te inspireren met onze volledig elektrisch aangedreven Nissan e-NV200, zo inspireert de energie van onze fans ons om steeds maar weer te blijven innoveren."

Sitemap