Senior adviseur Communicatie


Wij zoeken een senior adviseur Communicatie voor 36 per week. Reageer voor 18 juni 2015.

Vacature senior comm adviseur

Dit ga je doen

Je cooerdineert de dagelijkse gang van zaken binnen het team Communicatie en je biedt vakinhoudelijke ondersteuning. Je ontwikkelt een communicatiestrategie voor de gemeente en geeft daar uitvoering aan. Daarmee zetten we de gemeente op de kaart. Je treedt op als projectleider of senior
adviseur op het gebied van communicatie.

Zo pak je het aan

Je zoekt steeds de verbinding tussen organisatie, bestuur en de omgeving om hen heen. Je bent een stevige gesprekspartner: ondernemend en resultaatgericht. Je verrast management, bestuur en collega's met nieuwe inzichten uit het communicatievak. Daarbij durf je je nek uit te steken.

Dit is jouw achtergrond

Je hebt een HBO- of academisch werk- en denkniveau en je hebt een opleiding op het gebied van communicatie afgerond. Je werkt al enkele jaren in een soortgelijke functie en je hebt aantoonbare ervaring in het cooerdineren van een team. Ervaring met bestuurlijke processen binnen een gemeente is
een pre.

Dit bieden we jou

We zijn een moderne organisatie die voorop durft te lopen. Bijvoorbeeld op digitaal gebied (www.youtube.com/watch?v=af6K9WRG7t8). Maar ook in de uitvoering van onze nieuwe taken op het gebied van zorg en ondersteuning (www.trots-op-je-vak.nl/geen-stress-maar-een-flow). We zoeken actief naar
manieren om de nieuwe rol van de overheid in de praktijk te brengen. Dat vraagt een houding waarin samenwerken en verbinden centraal staan. Intern en extern, met onze inwoners, verenigingen en bedrijven. Jij kunt daar mee invulling aan geven. Bovendien bouw je mee aan de visie die de koers van
onze organisatie bepaalt. Dat is de basis waarop jij een communicatiestrategie ontwikkelt die onze gemeente `smoel' geeft. Daarnaast is dit jouw kans het communicatieteam verder te vormen. Als senior adviseur krijg je de ruimte jezelf en anderen te laten groeien.

Wij bieden een salaris van minimaal EUR 3.794 en maximaal EUR 5.207 bruto per maand (36 uur). Daarnaast heeft de gemeente goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een cafetariaregeling, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer (vanaf 5 km enkele reis) en studiefaciliteiten.

Deze functie wordt structureel ingevuld. Afhankelijk van de kandidaat en zijn/haar geschiktheid wordt de functie direct voor onbepaalde tijd of eerst flexibel ingevuld.

Zo kun je solliciteren

Reageren kan uitsluitend voor 18 juni 2015 via de volgende website: https://vacatures.banenpleinlimburg.nl/vacature/467/Senior-adviseur-Communicatie. Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

Dit is de procedure

De sollicitatiegesprekken staan gepland in week 27. Voor deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid krijgt een interne kandidaat voorrang.

Laat je gerust informeren

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met Hans van Valburg, teammanager Bedrijfsondersteuning. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlie Sanders, HRM consulent. Je kunt hen bereiken via 077 -4 77 97 77.