Wmo-raad Druten zoekt versterking!


(04-06-2015) Logo Met elkaar voor mekaar

Vindt u het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de samenleving? Wilt u mee denken over het beleid rondom wonen, zorg en welzijn en daarin een stem hebben? Kom dan bij de Wmo-raad!

De Wmo-raad Druten is een adviesraad en adviseert het college van B&W over het gemeentelijk beleid en de uitvoering op het gebied van wonen, zorg en welzijn. De WMO-raad functioneert onafhankelijk en brengt gevraagd en ongevraagd advies uit. De raad vergadert zes keer per jaar als voltallige
raad. WMO-raadsleden kunnen daarnaast deel uitmaken van een werkgroep op een maatschappelijk aandachtsveld dat hun belangstelling heeft. De WMO-raad organiseert ook jaarlijks themabijeenkomsten voor de inwoners van de gemeente.

Voor versterking van de WMO-raad, is de raad op zoek naar:

Secretaris WMO-raad (v/m)
Leden WMO-raad (v/m)

Voor de vacature van secretaris geldt een beperkte vergoeding die in onderling overleg wordt vastgesteld. Voor de vacature van lid Wmo-raad is een onkostenregeling van toepassing.

Interesse? Meer weten? Neem contact op met Huub Ketels, voorzitter Wmo-raad Druten. Dit kan per mail via h.a.j.ketels@hetnet.nl of telefonisch via 06 21804005.