Politie op zoek naar overvallers, vier mensen vastgebonden


Politie op zoek naar overvallers, vier mensen vastgebonden

Laatste update:
04-06-2015 | 14:12

Wijk en Aalburg - De politie is dringend op zoek naar informatie en getuigen van een gewapende overval op een supermarkt afgelopen ochtend. Bij die overval zijn uiteindelijk vier mensen vastgebonden.

Op donderdag 4 juni 2015 om zes uur begonnen drie medewerkers van de bakkerij van de supermarkt aan de Markt met hun werk. Op het moment dat ze via de achteringang naar binnen gingen verschenen er twee gemaskerde mannen die met ze mee liepen. Binnen werden de twee vrouwelijke medewerksters
vastgebonden en moest de mannelijke medewerker mee naar het kantoor om geld aan te wijzen. Dit alles onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Vierde medewerker vastgebonden

Op dat moment kwam nietsvermoedend een vierde medewerker de winkel binnen. Ook hij werd vastgebonden. Uiteindelijk zijn de overvallers er met een geldbedrag vandoor gegaan. Omdat de winkel zijn contante geld altijd afroomt was het geen groot bedrag.

Getuigen gezocht

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De politie wil onder andere weten hoe de overvallers gekomen en weer vertrokken zijn. Maar alle informatie is welkom.