De Lepelplant is de Woonplant van de maand juni


04 juni 2015

De Lepelplant is de Woonplant van de maand juni

Bloemenbureau Holland zet iedere maand een woonplant in de schijnwerpers. In juni is dat de Lepelplant of Spathiphyllum.

Floraholland Spathiphyllum 2

Deze maand worden consumenten via de consumentensites van Bloemenbureau Holland (BBH) en de pers met een persbericht en fotografie geinformeerd over de Lepelplant. De campagne loopt in de landen Nederland, Frankrijk, Duitsland en Groot Brittannie.

* www.mooiwatplantendoen.nl

Productpresentaties

FloraHolland informeert de handel over de woonplant van de maand campagne door productpresentatie op verschillende locaties. Zo licht FloraHolland elke maand de nieuwe 'Woonplant van de maand' uit in de presentatieruimte in Naaldwijk. Ook op diverse kloktribunes is er aandacht voor de
woonplant van de maand.

Download POS-materiaal

Bloemisten en tuincentra hebben de mogelijkheid om POS-materiaal te downloaden van de website van BBH zodat zij deze campagne kunnen laten terugkomen op hun winkelvloer.

* POS- materiaal Lepelplant

De campagne op de winkelvloer

Naast promotiemateriaal krijgen bloemisten en medewerkers van tuincentra van Bloemenbureau Holland achtergrondinformatie en verzorgingstips over het product. En dat helpt, want consumenten zijn steeds meer geinteresseerd in het verhaal achter het product.

Meer informatie

Bekijk ook de website van Bloemenbureau Holland. Hier vind je een overzicht van alle lopende en toekomstige campagnes.

* Campagnekalender

* Floraholland Spathiphyllum 6
* Floraholland Spathiphyllum 2