De aardbei is Tuinplant van juni


04 juni 2015

De aardbei is Tuinplant van juni

Bloemenbureau Holland heeft een seizoensdossier over de tuintrends samengesteld en zet iedere maand een tuinplant in de schijnwerpers. Als Tuinplant van de maand juni staat de aardbei eens lekker in de spotlights!

Floraholland Aardbei03

Deze maand worden consumenten via mooiwatplantendoen.nl en de pers met een persbericht en fotografie geinformeerd over de Aardbei

* www.mooiwatplantendoen.nl

Productpresentaties

FloraHolland informeert de handel over de tuinplant van de maand campagne door productpresentatie op verschillende locaties. Zo licht FloraHolland elke maand de nieuwe 'Tuinplant van de maand' uit in de presentatieruimte in Naaldwijk. Ook op diverse kloktribunes is er aandacht voor de
tuinplant van de maand.

Aanbod van tuinplant van de maand

In PlantConnect vindt u het aanbod van deze tuinplant terug onder "uitgebreid zoeken" -> "artikelgroepen" en geeft u snel overzicht in het beschikbare aanbod. Van hieruit kunt u uw klant aanbiedingen doen, maar ook direct bestellen.

Consumenten zijn steeds meer geinteresseerd in het verhaal achter het product. Op mooiwatplantendoen.nl staan achtergrondinformatie en verzorgingstips over het product.

Meer informatie Tuinplant van de maand

Aan het begin van iedere maand staat de Tuinplant van de maand op:

* www.mooiwatplantendoen.nl
* Download gratis een informatiemap met kant-en-klare teksten en fotografie

* Floraholland Aardbei01
* Floraholland Aardbei02
* Floraholland Aardbei03
* Floraholland Aardbei05