19 juni: Voorverkoop nieuwe kavels aan het water in Nobelhorst


4 juni 2015

19 juni: Voorverkoop nieuwe kavels aan het water in Nobelhorst

zelfbouwkavel logo

Op vrijdag 19 juni start de `voorverkoop' van 21 nieuwe zelfbouwkavels in veld 9 in Nobelhorst. Wil je wonen aan het water, dan is dit je kans! De werkelijke koop van de kavels vindt plaats in september van dit jaar, maar met deze `voorverkoop' willen wij jou vast de kans bieden om de kavel
van je dromen te reserveren.

In september wordt de vrijblijvende reservering vanuit de voorverkoop omgezet naar een reguliere reservering en gaat de verkoopprocedure officieel van start. Dat is ook het moment dat de grond daadwerkelijk uitgegeven wordt.

Wonen aan het water
De kavels liggen in de Bosrandbuurt. Veel zelfbouwkavels hebben een prachtige en vrije ligging aan het water. Op deze kavels kunnen vrijstaande en 2^1 kaphuizen worden gebouwd. Om zelfbouw in Nobelhorst voor meer mensen mogelijk te maken, zijn er in dit veld ook kavels waarop in een rij
gebouwd kan worden. Midden in het veld ligt een `buurtkavel'. Deze kan door en met de buurt wordt ingericht met bijvoorbeeld een waterspeelplaats of misschien wel een zwemvijver. Het bos is op loopafstand.

Start voorverkoop
De voorverkoop is in de informatieschuur van Nobelhorst op 19 juni van 17.00 tot 20.00 uur. De kavels worden gereserveerd volgens het principe `wie het eerst komt'. Wees er dus op tijd bij, dan is de kans groter dat je de kavel van jouw voorkeur kan reserveren.

Meer informatie
Vanaf volgende week staat er meer informatie (kavelkaart, bouwoppervlaktes en prijzen) over de beschikbare kavels op: ikbouwmijnhuisinalmere.nl.