Veteranendag 20 juni 2015 in de gemeente Winsum(04-06-2015)


Lees deze pagina voor

De gemeenten Bedum, De Marne, Loppersum en Winsum organiseren voor de 7e keer een gezamenlijke veteranendag.
Thema van dit jaar is de val van Sebrenica.

De namen van de veteranen hebben wij ontvangen van het Veteraneninstituut. U bent een van hen. Namens de vier gemeenten nodig ik u dan ook van harte uit om deze speciale veteranendag in Winsum bij te wonen. Uiteraard is uw partner ook welkom.

Het programma:

U bent van harte welkom om 15.00 uur in Zalencentrum De Hoogte (Kerkpad 8) in Winsum. Na een korte toespraak door Rinus Michels, burgemeester van Winsum, houdt onze bijzondere gast Ebel Dijkman een indrukwekkende lezing. Hij vertelt alles over zijn ervaringen als voormalig maatschappelijk
werker bij de Defensie, tijdens de val van Srebrenica. Verder is er voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen met elkaar te delen. Rond 17.00 uur sluiten wij het programma graag samen af met een heerlijk warm buffet.

Aanmelden:

Bent u een veteraan uit de gemeente Loppersum en wilt u aanwezig zijn bij de Veteranendag in Winsum, dan zien wij uw aanmelding graag voor 18 juni tegemoet. U kunt zich per mail opgeven, via het afdelingssecretariaat van de gemeente Winsum, afdelingssecretariaat@winsum.nl. Ook kunt u
natuurlijk even bellen met de gemeente Winsum (Marianne Wieringa) tel. 0595-447777.

Parkeren/gebruik maken van pendelbusje

De dichtstbijzijnde grote parkeerplaats is bij Zwembad De Hoge Vier, aan de Provincialeweg. Het is mogelijk om vanaf deze parkeerplaats gebruik te maken van een pendelbus. Die brengt u indien gewenst naar de ontvangstlocatie en na afloop (rond 18.00 uur) weer terug naar uw eigen auto.