12 cabaretiers door naar de Halve Finale van het 9é Utrechts Cabaret Festival 2015

Persbericht Utrecht 21 mei 2015 gecorrigeerde en juiste versie met juiste data ref. nr. 150521/3

12 cabaretiers door naar de Halve Finale van het 9é Utrechts Cabaret Festival 2015

Het Schiller Theater Place Royale organiseert van 4 t/m 6 juni 2015 de 9é editie van het Utrechts Cabaret Festival- 2015. Dit Cabaret Festival vormt één van de hoogtepunten van het culturele seizoen in de stad Utrecht. Door een deskundige voorbereiding commissie zijn twaalf beginnende en/ of ervaren cabaretiers, die zich hadden ingeschreven voor de voorronden, voor de twee halve finaleronden geselecteerd.

Het Utrechts Cabaret Festival vindt plaats in het historische Rijksmonument van het Schiller Theater, Minrebroederstraat 11 te Utrecht, in het hart van de Domstad en biedt plaats aan circa 132 personen. In 2014 ging de juryprijs naar Paul Schoolderman, duo Klaas & Koek won de publieksprijs terwijl Frédérique Arnold de persoonlijkheid prijs in de wacht sleepte.

De deelnemers zijn: BlauwGras Theater, De Spotter, Dennis Alink, Dennis van Aalst, Isabel Nolte, Joyce van Zetten, Maarten van Norren, Sanjeevani Hendriks, MGM, Sjaak, Rosalie Fleuren en Andrea Noske.

Donderdag 4 juni 1é Halve Finale en de 2é Halve Finale is Vrijdag 5 juni.

Zaterdag 6 juni is de ** GRAND FINALE **

Alle avonden beginnen om 20:30 uur

Een deskundige vakjury zal tijdens deze GRAND FINALE een keuze maken wie de winnaar van dit prestigieuze Utrechts Festival is. Het publiek gaat bepalen wie de publieksprijs krijgt terwijl door het Stichtingsbestuur van het theater een persoonlijkheid prijs ter beschikking wordt gesteld.

Kaarten uitsluitend te reserveren via www.schillertheater.nl