Delft Fringe biedt 11 dagen onverwacht theater

P E R S B E R I C H T

Delft, 26 mei 2015

Delft Fringe biedt 11 dagen onverwacht theater

Theaterfestival Delft Fringe staat voor onverwacht theater op onverwachte locaties. Dit jaar, de 5de editie, vindt het festival maar liefst 11 dagen plaats, en wel van 4 tot en met 14 juni.

Die dagen verandert de historische binnenstad van Delft in één groot podium. Met dit jaar ruim 130 gratis en miniem betaalde voorstellingen en concerten van uiteenlopende artiesten. Straattheater, cabaret, muziek, kleinkunst, stand-up comedy, dans, clownerie, toneel en alle mogelijke varianten daarin: alle vormen van theater zijn ook dit jaar weer vertegenwoordigd.

Te zien in de historische binnenstad van Delft en op allerlei onverwachte locaties, zoals huiskamers, musea, restaurants, een edelsmid, een fietsenstalling, ateliers en de stadsboerderij. Het wandelende publiek laat zich telkens en op talloze plekken verrassen. Ook de horeca in Delft doet mee en biedt tijdens de festivaldagen verrassende lunches en diners.

Publiekstrekker op Delft Fringe is singer-songwriter Janne Schra. Zij geeft op zaterdag 6 juni een exclusief concert in het intieme Rietveld Theater in Delft. Waar je verder ook van houdt, je vindt het op Delft Fringe.

www.delftfringe.nl

Noot voor de redactie (