Workshop: Grensoverschrijdende werknemers en ontslag

Workshop: Grensoverschrijdende werknemers en ontslag

4 juni 2015

Locatie: Faculty of Law, Bouillonstraat 1-3, Maastricht / Tijd: 15:00

Op donderdag 4 juni 2015 vindt een workshop Grensoverschrijdende werknemers en ontslag van DNBA in samenwerking met ITEM plaats. DNBA staat voor Duits-Nederlands-Belgische Arbeidsgemeenschap en is een samenwerkingsverband waarin verschillende disciplines zijn verenigd en die gericht is op het verzamelen van kennis en samenwerken op het gebied van fiscaliteit, sociale zekerheid, pensioen en personen- en familierecht, huwelijksgoederenrecht en erfrecht met betrekking tot de grensoverschrijdende arbeidssituaties in relatie tot Nederland, Belgie en Duitsland.

ITEM staat voor Institute for Transnational and Euregional Cross Border Cooperation and Mobility en is een expertise-instituut van de Universiteit Maastricht op het gebied van grensoverschrijdende mobiliteit en samenwerking.

De sprekers

Mevr. Heike Xhonneux is zelfstandig juriste en heeft haar eigen kantoor in Bocholtz. Tevens werkt ze als freelancer bij verschillende opdrachtgevers.

Mevr. Pascalle Pechholt is adviseur grensarbeid en heeft haar eigen kantoor met een locatie in Stein en Maastricht. Tevens werkt ze als freelancer bij verschillende opdrachtgevers. Als lid van het samenwerkingsverband DNBA (Duits Nederlands Belgische Arbeidsgemeenschap) zijn zij beiden verbonden aan ITEM.

Doelgroep

Personeelsfunctionarissen, vakbondmedewerkers en andere belangstellenden

Kosten: EUR 75 incl. lunch via PayPal of over te maken op: rekeningnummer 65.76.18.705 ten name van UM Binnenstad

IBAN: NL 05 ING B 0657618705

BIC: INGBNL2A

Adres ING bank: Schimmelt 34, 5611 ZX Eindhoven

Betalingskenmerk: 32120101N

Aantal deelnemers: Maximaal 60

Contact

Zie de website van het Maastricht Centre for Taxation of mail naar marjon.weerepas@maastrichtuniversity.nl