Je talenten ontwikkelen en anderen daarmee helpen

Je talenten ontwikkelen en anderen daarmee helpen!

4 juni 2015

In het kort

Yongsters is een online platform waar Amsterdamse jongeren (18-27 jaar) allerlei informatie kunnen vinden over vrijwilligerswerk in de stad. Op de website worden verschillende thema's belicht aan de hand van persoonlijke verhalen. Ook wordt antwoord gegeven op praktische vragen

Op deze pagina - Je talenten ontwikkelen en anderen daarmee helpen!

* Meer informatie

Jongeren inspireren voor vrijwilligerswerk in Amsterdam, dat is waar het nieuwe initiatief Yongsters om draait. Yongsters is een online platform waar Amsterdamse jongeren (18-27 jaar) allerlei informatie kunnen vinden over vrijwilligerswerk in hun stad.

Hoewel het aantal jongeren dat vrijwilligerswerk doet blijft groeien, weten veel jongeren niet precies wat de mogelijkheden zijn. Yongsters wil met interviews en (informatieve) artikelen inspiratie bieden en laten zien dat het doen van vrijwilligerswerk zeer waardevol kan zijn. Jongeren helpen hiermee niet alleen een ander, maar breiden ook hun CV en netwerk uit en ontwikkelen talenten.

Yongsters is een initiatief van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam en opgericht door acht jongeren met zeer diverse achtergronden en talenten. Op de website worden verschillende thema's belicht aan de hand van persoonlijke verhalen. Ook wordt antwoord gegeven op praktische vragen als `Hoe vind ik vrijwilligerswerk dat bij mij past?' of `Hoe combineer ik vrijwilligerswerk met mijn huidige studie/baan?'

Yongsters wil jongeren op een toegankelijke manier kennis laten maken met de verschillende aspecten van vrijwilligerswerk in Amsterdam.

Meer informatie

www.yongsters.nl Yongsters is een initiatief van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam