Omgevingsvergunning blok 1 Holland Park verleend

Omgevingsvergunning blok 1 Holland Park verleend

4 June 2015

Afgelopen woensdag 3 juni 2015 heeft Lex Scholten, wethouder Ruimtelijke Ordening gemeente Diemen, de omgevingsvergunning voor blok 1 van Holland Park uitgereikt aan de samenwerkende ontwikkelaars Andre Snippe (Snippe Projecten) en Robert Verheijden (Bouwaccent).

Met het verlenen van de vergunning komt de realisatie van de eerste 131 appartementen weer een stap dichterbij! Het uitreiken vond op feestelijke wijze plaats tijdens de Provada, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Wethouder Lex Scholten: `Dit is een hele belangrijke mijlpaal voor Diemen. Met het bouwen van de eerste woningen in Holland Park, wordt een belangrijke stap gezet in de verdere groei van de gemeente. Holland Park wordt een aantrekkelijke woonwijk waar het prettig wonen, werken en recreeren is. De nieuwe wijk zal heel Diemen een impuls geven. Het is ook een mooi voorbeeld van een van de grootste transformaties van een slecht functionerende kantorengebied in Nederland tot een gemengd woon-werkgebied met voorzieningen. Daar zijn wij als gemeente best trots op'.

Verkoop woningen

Binnen enkele maanden nadat de verkoop is gestart, zijn bijna alle woningen van blok 1 verkocht waardoor de bouw van dit blok kan worden gestart. Gestreefd wordt naar een start bouw rond de zomervakantie. Binnenkort start ook de verkoop van 94 woningen in blok 2 van Holland Park. Voor meer verkoopinformatie over de woningen, zie deze site.