Bijna tweederde Gecombineerde opgaves ingediend

Gepubliceerd op: 4 juni 2015 | Gewijzigd op: 4 juni 2015

Op dit moment is 64 procent van de Gecombineerde opgaves binnen. Indienen kan nog tot 15 juni. Vooral de laatste week verwachten we grote drukte. Moet u uw opgave nog doen? Doe dit dan zo snel mogelijk. Opgaves die na de sluitingsdag 15 juni ingediend worden, vallen direct in de kortingsperiode.

Een maximaal aantal mensen kan tegelijkertijd de Gecombineerde opgave doen. Zo voorkomen wij dat het systeem overbelast raakt en niet meer toegankelijk is. Vanwege drukte overdag is het verstandig uw opgave dan voor 10 uur `s ochtends of na 16.00 uur te doen. Indienen kan dag en nacht.

Hulp nodig bij het invullen?

U doet de Gecombineerde opgave via mijn.rvo.nl. Wilt u hulp bij het invullen of heeft u vragen? Kijk dan op mijn.rvo.nl of bel ons op 088 042 42 42 (lokaal tarief). Dat laatste kan maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Op 15 juni zijn wij geopend tot 00.00 uur.

Laatste stand van zaken

Loopt u tegen technische problemen aan tijdens de opgave? Een aantal veelvoorkomende problemen en hun oplossingen vindt u op de pagina met de stand van zaken. Hier is ook te zien hoeveel Gecombineerde opgaves er zijn ingediend.