Twaalfde vestiging Het Nederlands Tekstbureau van start


Versterking in de Randstad door tweede vestiging in Den Haag

DEN HAAG, 20150604 -- Deze week opent Het Nederlands Tekstbureau (HNTB) een nieuwe vestiging in Den Haag. Aan het roer staat Susan de Louw (41), een professionele tekstschrijfster die de afgelopen vijftien jaar haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Zij schreef en redigeerde onder andere teksten voor zorginstellingen, ministeries, gemeenten, provincies, onderwijsinstellingen, goededoelenstichtingen, vastgoedbureaus en advocatenkantoren. Haar specialisatie is (digitale) magazines, websites en nieuwsbrieven maken. Redactieproces, projectmanagement en restyling zijn bij haar in goede handen. Deze twaalfde vestiging is tevens de tweede locatie in Den Haag en biedt hierdoor verdere versterking in de Randstad.

Verdieping
Susan de Louw behaalde de toelatingstoetsen glansrijk en heeft veel zin om bij HNTB te beginnen. “Het Nederlands Tekstbureau biedt door de selectieprocedure gegarandeerde kwaliteit aan opdrachtgevers en heeft een groot netwerk. Bij HNTB is de tekstschrijver het gehele proces de vaste contactpersoon. Van offertetraject tot briefing, van uitvoering tot evaluatie. Die werkwijze spreekt me bijzonder aan. Ik zie daarin veel voordeel voor de opdrachtgevers. De lijnen zijn kort en de tekstschrijver is altijd volledig op de hoogte van de status van het project. Op die manier realiseer je samen een optimaal resultaat en ontstaan er teksten die inspireren, boeien en verbinden.”

Versterking
Directeur Katja Henderickx-Graven is blij met de versterking in de Randstad. “Het Nederlands Tekstbureau is in 2001 ontstaan in de regio Den Haag, die nog steeds belangrijk voor ons is. We mogen daar vooral veel (semi)overheden, bedrijven en onderwijsinstellingen tot onze klantenkring rekenen. Deze tweede Haagse vestiging onderstreept dat. De afgelopen jaren heeft HNTB zijn werkterrein aanzienlijk uitgebreid. Wij werken voor klanten in het hele land en ook daarin ligt onze kracht. Met twaalf tekstschrijvers verspreid over Nederland zijn we inmiddels het grootste franchistekstbureau.”

Het Nederlands Tekstbureau
Het Nederlands Tekstbureau is gespecialiseerd in het schrijven, redigeren en corrigeren van teksten in de Nederlandse taal, waaronder advertenties, beleidsrapporten, brochures, folders, jaarverslagen, nieuwsbrieven en relatiemagazines. Zie voor meer informatie www.hntb.nl.