Nieuw boek: Langmuts en de vakantie


Vierde deel in reeks voor gevoelige kinderen

BENNEKOM, 20150604 -- Niet voor iedereen is op vakantie gaan vanzelfsprekend leuk. Voor gevoelige kinderen kan het een bron van spanning en onzekerheid zijn. In het nieuw uitgekomen boek 'Langmuts en de vakantie’ vinden deze kinderen her- en erkenning. Voor ouders staan achterin het boek tips om de vakantieperiode voor iedereen fijn te houden.

Op vakantie is (bijna) alles anders: het onderkomen, het ritme, soms ook de taal en het eten. Voor kinderen die hechten aan voorspelbaarheid en structuur kan dat moeilijk zijn. Ook de gevoelige kabouter Langmuts heeft wel zin in de vakantie, maar ziet er tegelijkertijd tegenop. Toevallig ontmoet hij een trekvogeltje, van wie hij de kunst van vakantie vieren kan afkijken.

'Langmuts en de vakantie’ is het vierde deel in een succesvolle reeks prentenboeken voor (hoog)gevoelige kinderen vanaf 4 jaar. In de boeken komen situaties aan de orde, waar gevoelige kinderen moeite mee kunnen hebben. In de vrolijke en positieve verhalen vinden zij herkenning en bevestiging: je bent goed zoals je bent. Van de Langmuts-serie zijn inmiddels al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. 

Verkrijgbaar via www.scrivomedia.nl of de reguliere (internet)boekhandel

Langmuts en de vakantie - Josina Intrabartolo en Dinie de Zeeuw

Uitgeverij Scrivo Media - ISBN 9789491687181 - 12,95 euro