Holland Paviljoen op 10e Agricultural Show in Rwanda

1 mei 2015 - De Nederlandse ambassade ondersteunt met een Holland Paviljoen de Nederlandse agri-business op de Agricultural Show in Rwanda.

De Agricultural Show wordt van 4-11 juni 2015 gehouden in Kigali, Rwanda. De show wil de agri-food sector versterken door het stimuleren van partnerschappen en het faciliteren van een ontmoetingsplaats voor boeren, producenten, exporteurs en eindgebruikers. Verder moedigt de show uitwisseling aan van best practices en trekt investeerders aan. Deelnemers kunnen hun technisch geavanceerde en innovatieve systemen, apparatuur en machines te laten zien en demonstreren.

Holland Paviljoen

De ambassade van Nederland is voor de eerste keer met een Holland Paviljoen aanwezig om Nederland in het algemeen en de landbouw in het bijzonder te promoten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het netwerk van ambassades.

Het paviljoen biedt u de mogelijkheid om producten en kleine schaalmodellen van structuren, systemen of apparatuur te laten zien. U kunt er ook promotiemateriaal, brochures en video's tonen. Daarnaast is er ruimte voor partijen om elkaar te ontmoeten en te praten. De ambassade organiseert samen met AgrProFocus een netwerkevenement organiseren en faciliteert enkele mini-seminars.

Uitnodiging deelname

De ambassade nodigt Nederlandse bedrijven in de agri-business uit om ofwel een eigen stand te hebben of deel te nemen aan het Holland Paviljoen, afhankelijk van de omvang en de aard van het expositiemateriaal.

Wilt u meer informatie over kosten, importfaciliteiten, logistiek enzovoort? Stuur dan een e-mail naar KIG-LNV@minbuza.nl. Tot nu toe hebben ongeveer 10 bedrijven zich aangemeld voor deelname.