Actie met WakaWaka's groot succes


De WakaWaka-zonnelamp is innovatief en degelijk, geeft veel licht, is gemaakt van gerecycled ABS en gaat jaren mee. Je kunt de lamp neerzetten, ophangen en op een fles klemmen. De WakaWaka Power is ook een krachtige oplader voor uw mobiele telefoon.
Dat is handig voor op vakantie. En nog handiger voor de 1,3 miljard mensen wereldwijd die geen stroom hebben. Daarom werkt WakaWaka met het "buy one give one"-principe. Voor elke gekochte Wakawaka Power gaat er ook een
naar iemand zonder elektriciteit.

Succesvolle actie
Sinds 19 maart voert de ASN Bank een kortingsactie met WakaWaka. ASN-klanten kunnen met EUR 10 korting een WakaWaka Power kopen. Bovendien doneert WakaWaka EUR 5 aan Amref Flying Doctors voor elke lamp die ASN-klanten kopen.
Sinds het begin van de actie hebben al tweeduizend ASN-klanten aan de actie meegedaan. Dat betekent dat WakaWaka ook tweeduizend WakaWaka Power-lampen annex opladers kon weggeven. Deze zijn naar Nepal gestuurd, waar mensen vanwege de ravage na de aardbeving extra behoefte hebben aan stroom. En
er gaat ook nog eens EUR 10.000 naar Amref!

EUR 10 korting tot 1 september
Wilt u uw eigen WakaWaka Power voor EUR 59 (van EUR 69), en tegelijkertijd Nepal en Amref helpen? Bestel uw WakaWaka Power dan voor 1 september a.s. op www.waka-waka.com/asn met de ASN-actiecode P-IDEA15.

Terug naar de social newsroom
Contactpersoon

Ruud Stevens
Adviseur externe communicatie
photo:Ruud Stevens R3.T3S23AS@A3Y1YKA.PHHL@
070-3569353
/
06-10963432