Avnet Technology Solutions voor de vierde keer op rij NetApp distributeur van het jaar

Vrijdag 5 juni 2015, Avnet Technology Solutions is tijdens het jaarlijkse partner event van NetApp wederom benoemd tot distributeur van het jaar.

Naarden, Nederland, 7 juni 2015: Donderdag 4 juni 2015 vond de jaarlijks terugkerende NetApp Channel KickOff plaats in het Westergastheater in Amsterdam. Tijdens deze Kickoff werd er samen met partners teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruit gekeken naar het aankomend jaar. Tevens werden er awards uitgereikt voor partners die het afgelopen jaar zich verdienstelijk hebben ingezet voor NetApp. Avnet Technology Solutions mocht zich gelukkig prijzen door de felbegeerde `Distribution Award FY15' in de wacht te slepen.

Volgens NetApp, heeft Avnet Technology Solutions het afgelopen fiscale jaar laten zien in staat te zijn de samenwerking met NetApp naar een hoger niveau te tillen. "Aandacht voor een aantal focus-gebieden en de gerichte inzet van technische ondersteuning en marketingactiviteiten hebben sterk bijgedragen aan het succes. Daarnaast blijft Avnet volgens NetApp ieder jaar weer verbazen in positieve zin, dit keer door haar toegevoegde waarde met het Solutions Center in Tongeren en Avnet Services in Tiel.

Kees Ruiters, Sales Director Avnet Benelux, voegt toe: `Wij zijn bijzonder verheugd om deze prijs voor de 5^e keer, waarvan 4 keer op rij, in ontvangst te mogen nemen. Het geeft ons de waardering en bevestiging dat we succcesvol bezig zijn met onze missie Netapp Solutions aan te bieden waarmee wij onze partners en NetApp in staat stellen om competitiever te opereren in de markt met als gevolg zichzelf nog succesvoller te kunnen profileren. Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om zowel NetApp als ook onze partners bijzonder te bedanken voor deze unieke blijk van waardering, vertrouwen en loyaliteit!