Neem een kijkje in de nieuwe brandweerkazerne!


Op zaterdag 13 juni kan iedereen een kijkje nemen in de nieuwe brandweerkazerne aan de Kweekweg 3 in Epe. Normaliter is de toegang verboden, maar van 10.00 tot 16.00 uur is de brandweerpost open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw 2015. De toegang is gratis en er valt een hoop te zien voor
jong en oud.

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen de brandweerkazerne bekijken, maar krijgt u ook uitleg over hoe het gebouw tot stand is gekomen. Een uitleg over het bouwproces en de gebruikte moderne technologieen en technieken.

Ook het opleidingsbedrijf voor de bouw, Bouwmensen uit Apeldoorn, zal aanwezig zijn. Speciaal voor kinderen bieden zij de mogelijkheid om vogelhuisjes te timmeren en dakpannen te leggen. Kortom, een uitgelezen kans om de bouwsector van dichtbij mee te maken.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Een keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek.