Spetterende activiteiten Zwembad De Marsch


09 juni 2015

Voordat Zwembad De Marsch verhuist naar het nieuwe zwembad De Slag op de Sportboulevard, worden allerlei leuke activiteiten gehouden. Zo kunnen de zwemmers `afscheid' nemen van het 44 jaar oude zwembad.

Zwembad De Marsch sluit op zaterdag 27 juni aanstaande voorgoed haar deuren. Maar het zwembad doet dat niet zonder de zwemmers die al deze jaren hebben genoten van het zwembad de gelegenheid te geven nog een laatste keer een duik te nemen in het water van De Marsch.

In de laatste twee weken dat het bad open is worden allerlei leuke activiteiten gehouden.

Zwemmen voor EUR 1!
Vrijzwemmers kunnen van 22 tot en met 26 juni voor maar EUR 1 hun baantjes trekken in het zwembad. Woensdagmiddag is het zwembad geopend van
12.00 tot 18.00 uur en is er voor de zwemmers ranja en wat lekkers.

Kinderen die zwemles krijgen, mogen in de laatste week op de dag dat ze hun laatste les krijgen in De Marsch hun ouders, broertjes en zusjes meenemen om te zwemmen tussen 15.30 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur.

De zwemmers van doelgroepen kunnen van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni met elkaar genieten van koffie/thee en wat lekkers.

Dansen in het water
Op de laatste dag dat het zwembad geopend is, vrijdag 26 juni, kunnen bezoekers dansen in het water en op een groot luchtkussen in het bad. DJ
Bass zorgt voor de muziek. De discoavond is van 19.30 tot 22.00 uur.

De zwemmers kunnen in de laatste week voor of na het zwemmen koffie/thee/ranja met wat lekkers erbij halen bij de kassa of in de Marschcorner.
En de hele week ligt een groot opblaaskussen in het bad.