De Duurzame Dinsdag koffer staat open voor jouw duurzame initiatieven!


Heb jij een idee? Doe dan mee!

Voor de 17e keer verzamelt Duurzame Dinsdag alle duurzame ideeen uit de samenleving. De Duurzame Dinsdag koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, wordt op 1 september aangeboden aan het kabinet. Iedereen kan weer initiatieven indienen via www.duurzamedinsdag.nl.
Door jouw idee in te dienen bepaal je met anderen de boodschap aan het kabinet hoe wij met zijn allen tot een duurzamere samenleving kunnen komen.

Duurzame Dinsdag zet zich al vele jaren in voor een duurzame samenleving. Samen met haar partners zorgt Duurzame Dinsdag ervoor, dat er ondersteuning komt vanuit de politiek en samenleving om initiatieven te versnellen en te realiseren.

Duurzame Dinsdag vindt plaats op 1 september in de oude zaal van de Tweede Kamer op het Binnenhof in Den Haag. Een feestelijke bijeenkomst voor initiatiefnemers en de politiek, de koffer vol ideeen wordt aangeboden aan staatssecretaris Mansveld en er zijn bijzondere mensen die worden
onderscheiden met een duurzaam lintje door de minister

Door jouw idee in te dienen bij Duurzame Dinsdag maak je kans op een van de vele ondersteuningsprijzen. Kortom.... Doe mee! Dien voor 1 juli jouw idee in op www.duurzamedinsdag.nl

Duurzame koffer