Vragen over zorg, jeugd of werk? Uw wijkteam is er


Vragen over zorg, jeugd of werk? Uw wijkteam is er voor u!

Zoals u wellicht weet, vindt u in elk dorp een wijkteam. In elk wijkteam zit een Contactpersoon Jeugd en Gezin (CJG'er) die u kan helpen met vragen op het gebied van opvoeden & opgroeien. U vindt ook een Regieassistent (Ria) in elk wijkteam die u kan helpen met vragen over zorg & welzijn en
werk & inkomen.

Het wijkteam is er niet alleen voor u als u een acuut probleem heeft, ook als u een vraag heeft over zorg, jeugd of werk kunt u terecht bij de wijkteamleden. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over uw peuter die geen groenten wil eten? Dan kunt u terecht bij de CJG'er van uw wijkteam voor advies.
Zorgt u bijvoorbeeld zelf voor een familielid of bekende en heeft u een vraag over deze zorg? Dan kunt u terecht bij de Ria van uw wijkteam.

Hoe kan ik in contact komen met mijn wijkteam?

Dat kan op diverse manieren:

* Mail naar: wijkteam@halderberge.nl
* Bel naar:14 0165. Wilt u direct iemand van uw wijkteam spreken? De wijkteams hebben elke werkdag tussen 9.00 uur en 10.00 uur telefonisch spreekuur.
* Kom langs op het spreekuur van uw wijkteam. Kijk voor de actuele tijden en de locatie van de spreekuren op www.halderberge.nl