Tips over branden Breukelen? Politie zoekt getuigen


[IMG]

08-06-2015

Maandag 8 juni - 15.00 uur

In het onderzoek naar een reeks van branden in Boxtel zoekt de politie dringend getuigen. Op diverse plekken in de wijk Breukelen zijn sinds woensdag 3 juni meerdere autobranden geweest. De politie gaat uit van brandstichting. Het onderzoek richt zich onder meer op getuigen, die mogelijk iets
hebben gezien dat verband houdt met de branden. Het kan gaan om verdachte situaties, die nog niet eerder aan de politie zijn gemeld.

Lees het hele bericht van de politie...

Zondag 7 juni - 13.00 uur

Politie en gemeente trekken samen op en hebben maatregelen genomen om te proberen een eind te maken aan de brandstichtingen. De recherche heeft het onderzoek geintensiveerd en de gemeente schakelt ook haar BOA's in. We roepen bewoners in de wijk op waakzaam te zijn en alert te blijven. Wanneer
mensen onraad of verdachte situaties zien, kunnen ze die direct melden bij de politie via 112.

Burgemeester Mark Buijs: "Ondanks dat de branden tot nu toe alleen materiele schade veroorzaakten, heeft de situatie natuurlijk impact op mensen. Als dit gebeurt in je wijk, ga je je altijd vragen stellen en maak je je zorgen. Net als de politie deel ik die zorgen".

Zaterdag 6 juni - 19.30 uur

Burgemeester Mark Buijs en de politie hebben overleg gehad naar aanleiding van een aantal branden in Breukelen. Gezamenlijk hebben zij besloten het al lopende onderzoek van de politie te verbreden. De politie gaat bovendien extra surveilleren.

Via social media heeft de politie inwoners gevraagd eventuele informatie en tips te melden bij de politie. Dat kan via 0900 8844. Verdachte situaties kunnen uiteraard gemeld worden via 112.