Getuigenoproep na straatroof Slotlaan


Getuigenoproep na straatroof Slotlaan

Laatste update:
09-06-2015 | 11:48

Zeist - Vrijdagmiddag 5 juni rond 15.00 uur vond bij het busstation aan de Slotlaan in Zeist een straatroof plaats. De politie zoekt getuigen!

Die middag zat het slachtoffer op een bankje te wachten op buslijn 53. Tijdens het wachten had hij een tablet in zijn hand. Twee jongens reden op een fiets langs hem, toen plotseling de jongen die achterop zat, van de fiets sprong en de tablet uit zijn handen griste. Daarna gingen de
straatrovers er snel vandoor op de fiets. Het slachtoffer rende nog achter de daders aan, die wegreden in de richting van de rotonde op de Verlengde Slotlaan, maar kon ze niet meer bijhouden.







Signalement

Dader 1: lichtgetinte man van ongeveer 20 a 25 jaar oud, 1.70 a 1.75 cm lang, normaal postuur, zwart kort gekruld haar. Hij was gekleed in een geel T-shirt met op de voorkant een print, een donkerblauwe spijkerbroek en hoge sportschoenen. Hij stal de tablet.







Dader 2: Donkergetinte man van 20 a 25 jaar oud, 1.65 a 1.70 cm lang, normaal postuur, kort zwart haar. Hij was gekleed in een donker gekleurd overhemd en een spijkerbroek. Hij bestuurde de fiets.







De daders maakten gebruik van een damesfiets.



Uw tip!

Politie Zeist is op zoek naar getuigen, mensen die de straatroof hebben zien gebeuren en meer kunnen vertellen over de vluchtroute van de daders. Weet u meer? Neem dan contact op met politie Zeist via 0900-8844.