Werkzaamheden Mr. van Coothstraat


Werkzaamheden Mr. van Coothstraat

Deze week is de aannemer begonnen aan fase 3 van de reconstructie Mr. van Coothstraat, vanaf de Julianastraat tot de in/uitrit van parkeerterrein De Els-Zuid.

Naar verwachting kan het verkeer vanaf maandag 29 juni weer gebruik maken van dit weggedeelte. Aansluitend start de aannemer op dinsdag 30 juni met fase 4 van de Mr. van Coothstraat (het gedeelte tussen de parkeerterreinen Noord en Zuid). Deze werkzaamheden duren waarschijnlijk tot vrijdag 31
juli. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan het parkeerterrein De Els-Noord. Verwacht wordt dat deze werkzaamheden duren tot vrijdag 10 juli.

Bereikbaarheid Parkeerterrein De Els-Zuid (ter hoogte van AH en Jumbo)
Het parkeerterrein De Els-Zuid is altijd bereikbaar vanuit de Mr. van Coothstraat via de noordkant dan wel via de zuidkant. Tijdens Fase 3 is parkeerterrein De Els bereikbaar via de noordkant via de Taxandriaweg - Heulstraat - Grotestraat (blauwe route op de kaart).

Tijdens Fase 4 is parkeerterrein De Els bereikbaar via de zuidkant via de Wilhelminastraat - Burg. v.d. Klokkenlaan - of via de Burg. Verwielstraat - Floris V-laan.

Het parkeerterrein De Els-Zuid is voor personenauto's bereikbaar via de in-/uitrit aan de Julianastraat, behalve tijdens de weekmarkt op woensdag.

Bereikbaarheid Parkeerterrein De Els-Noord (achter Zeeman en Clous)
Parkeerterrein De Els-Noord is tijdens de werkzaamheden alleen voor laad- en losverkeer toegankelijk vanuit de Mr. van Coothstraat. Vanaf 10 juli is het parkeerterrein weer bereikbaar en toegankelijk via de noordkant vanuit de Taxandriaweg - Heulstraat - Grotestraat.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met M. du Pont, toezichthouder van de gemeente Waalwijk, bereikbaar via mdupont@waalwijk.nl of M. van der Lans, projectleider OBV van de gemeente Waalwijk, bereikbaar via mvanderlans@waalwijk.nl. U kunt ook bellen naar
telefoonnummer (0416) 68 34 56.



fase 3



Terug

* Gepubliceerd: 9-6-2015