Kansen subsidie in kader sectorplan 'Ruimte voor ontwikkeling'


dinsdag 9 juni 2015

Onlangs is in de provincie Drenthe en de gemeente Hardenberg het sectorplan voor de vrijetijdssector van start gegaan. Dit plan met de naam 'Ruimte voor ontwikkeling' biedt ondernemers in de vrijetijdssector mogelijkheden voor het ontvangen van subsidies.

Het gaat om subsidies voor:

* scholing van werknemers en ondernemers;
* inzet van BBL leerlingen;
* inzet van medewerkers met een 'afstand tot de arbeidsmarkt';
* loopbaanchecks- en adviezen.

Voorlichtingsavond

De gemeenten Coevorden, Borger-Odoorn en Emmen nodigen u van harte uit voor een voorlichting over deze regeling. U wordt geinformeerd over het plan en wat dit voor u kan betekenen. Uiteraard is er veel gelegenheid om uw vragen te stellen. De bijeenkomst is op maandag 22 juni van 19.00 tot
21.00 uur bij Tourist Info, Hoofdstraat 26 in Emmen.

Opgave

Wilt u de bijeenkomst bezoeken? Mail of bel voor donderdag 18 juni 2015 uw deelname door aan Lisette Colje, beleidsmedewerker recreatie en toerisme, e-mail: l.colje@coevorden.nl, telefoon (06) 31664233.

Specifieke vragen en advies op maat

Wilt u alvast meer weten over dit plan? Kijk dan voor meer informatie op: www.snn.eu/voorontwikkeling. Voor specifieke vragen en advies op maat kunt u contact opnemen met Almer de Velde, projectadviseur, telefoon (06) 22426382 of via e-mail: info@almerdevelde.nl.