Problemen bij gemeente blijven voortduren (update, 09-06)(08-06-2015)


Problemen bij gemeente blijven voortduren

De technische problemen bij de gemeente Strijen blijven voortduren.

(09-06-2015, 13.00 uur) Tot ieders grote opluchting kunnen we melden dat alle technische problemen bij de gemeente Strijen inmiddels tot het verleden behoren. Er kan weer gemaild worden, het internet doet het weer en de telefoon eveneens. Tevens kunnen ook de live-uitzendingen van de
commissievergaderingen deze gewoon worden beluisterd via de website. Wij danken een ieder voor het getoonde geduld in deze.

16.00 uur) Vanmiddag, 8 juni 2015, is er wederom een probleem bijgekomen. Na de migratie vorige week van alle computersystemen naar het ISHW, is de verbinding t.b.v. de live-uitzendingen niet meegenomen. Dit betekent dat de commissievergaderingen van deze week niet uitgezonden kunnen worden.

(13.00 uur) Na de problemen met het ontvangen en versturen van e-mail vorige week, was er sinds vrijdagmiddag 5 juni geen internetverbinding meer aanwezig. In de loop van vandaag, maandag 8 juni 2015, is de verbinding op de meeste werkplekken weer terug.

Tot overmaat van ramp begaf hedenmorgen de telefooncentrale het. Dit betekent dat het gemeentehuis volledig is afgesloten van alle telefoonverkeer. Omdat een nieuw onderdeel van elders uit Nederland moet komen, blijft de storing nog wel enige tijd bestaan.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak...