Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Asfaltonderhoud Ra..


In het weekend van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni 2015 wordt asfaltonderhoud verricht aan de Randweg - Oost in Budel.

Het gedeelte tussen het asielzoekerscentrum Budel - Cranendonck (voormalige Nassau-Dietzkazerne) en de toerit naar de autosnelweg A2, Budel richting Eindhoven. In dat weekend is ook de weekendafsluiting van de A2 tussen knooppunt Leenderheide en de aansluiting Valkenswaard gepland.

Asfaltonderhoud Randweg-Oost Budel

Tijdens de werkzaamheden worden de asfaltdeklagen vervangen en voor een betere constructie een asfaltwapening aangebracht. De werkzaamheden starten op vrijdagavond om 19.00 uur en zullen afhankelijk van de weersomstandigheden naar verwachting zondag omstreeks 18.00 uur gereed zijn.
In dezelfde tijdsperiode wordt ook asfaltonderhoud verricht aan de hoofdtoegangsweg van het asielzoekerscentrum Budel - Cranendonck en het fietspadgedeelte langs de autosnelweg A2 richting Weert. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer en wordt
deze omgeleid met bewegwijzering.

Weekendafsluiting A2

In het weekend van 19 juni tot 22 juni staat de weekendafsluiting gepland van de A2 HRR tussen knooppunt Leenderheide en de aansluiting Valkenswaard gepland. Vooralsnog stond deze afsluiting eerder gepland, maar vanwege het Pinkpopfestival zijn deze werkzaamheden verschoven. Dit in overleg met
Rijkswaterstaat, de provincie(s) en uitvoerder Boskalis. Houdt van vrijdagavond 19 juni tot en met maandagochtend 22 juni rekening met omleidingen.