10 juni inloopbijeenkomst Marstunnel wegwerkzaamheden - Gemeente Zut..


Kroon, Annelies

Maandag 8 juni is de reconstructie van het kruispunt IJsselkade/Stationsplein van start gegaan, voor een goede aansluiting met de nieuwe Marstunnel. Hiervoor zijn diverse werkzaamheden tot eind 2015. Op woensdag 10 juni bent u van 17.00 tot 19.00 uur welkom in het IJsselpaviljoen voor een
inloopbijeenkomst over de werkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Alle bedrijven blijven steeds bereikbaar. De volgende werkzaamheden zijn nodig:

* Voorbereidende werkzaamheden bij de Coenensparkstraat (start 8 juni).
* Werkzaamheden aan het fietspad in de buurt van het IJsselpaviljoen en op het Stationsplein (start 8 juni). Door deze werkzaamheden is het kruispunt van 29 juni tot en met zaterdag 11 juli helemaal afgesloten. Fietsers kunnen er nog wel door.
* Afsluiting Oude IJsselbrug: van 29 juni tot en met zaterdag 11 juli, in beide richtingen. Er vindt dan meteen onderhoud plaats aan de brug. Voetgangers en fietsers kunnen wel over de brug.
* Na 11 juli vinden er nog afrondende werkzaamheden plaats. Het verkeer kan dan gewoon gebruik maken van het gereconstrueerde kruispunt.

Meer informatie

* Actueel overzicht van alle werkzaamheden in Zutphen en de omleidingsroutes.
* Inloopbijeenkomst: woensdag 10 juni van 17.00 tot 19.00 uur in het IJsselpaviljoen, IJsselkade 1. Wij houden de bijeenkomst samen met NTP Infra, de uitvoerder van het werk.