Getuigen gezocht van lastigvallen kind


Getuigen gezocht van lastigvallen kind

Laatste update:
09-06-2015 | 15:52

Woordvoering:
Oost-Brabant

Eindhoven - De politie is op zoek naar getuigen van het seksueel lastigvallen van een kind op zondag 31 mei in de wijk 't Hool in Eindhoven.

Het meisje zou die middag tussen 16.30 en 17.00 uur door een man zijn aangesproken, waarna zij seksuele handelingen bij hem moest verrichten. Dit gebeurde in een pad tussen het Grevenmacherhof en het Winselerhof in de richting van het Dalheimpad. Het zou gaan om een getinte man met een klein
hoofd, flaporen en donker/zwart kort haar. De man had verder een ringbaard. Het slachtoffer was tijdens het incident in gezelschap van een jongetje en dat kan passanten mogelijk zijn opgevallen.

Getuigen

In de zoektocht naar getuigen hield de politie zondagmiddag 7 juni een passantenonderzoek in de buurt, maar dat leverde niets op. Het is goed mogelijk dat de man nadien of daarvoor andere kinderen in 't Hool heeft benaderd en lastiggevallen. Mensen die informatie hebben, worden met klem
verzocht om contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of via politie.nl/melden. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.