Nederlandse Franchise Code wordt op 16 juni gepresenteerd


De schrijfcommissie Nederlandse Franchise Code (NFC) presenteert op dinsdag 16 juni om 11.30 uur de langverwachte franchisecode. Na de presentatie volgt een consultatieperiode van zes weken waarin iedereen die betrokken is in de sector kan reageren op de code. U dus ook. Hoe dit werkt wordt
volgende week bekendgemaakt. Na verwerking van de binnengekomen suggesties wordt op 3 september de NFC aan minister Kamp aangeboden.

De NFC is een belangrijk document in de geschiedenis van franchising in Nederland. Dankzij deze code kan de balans hersteld worden in de franchiserelatie tussen franchisegevers en franchisenemers. Vakcentrum-directeur Patricia Hoogstraaten vertegenwoordigde samen met Gerald ten Have de
franchisenemers in deze schrijfcommissie. De franchisecode zal na de presentatie op 16 juni te lezen zijn op onze website.

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij de presentatie van de NFC? Dat kan. Meld u aan via ons online aanmeldformulier. De bijeenkomst vindt plaats in Perscentrum Nieuwspoort, Frits van der Poelzaal, Lange Poten 10 in Den Haag.