GS-besluiten 9 juni 2015


Inhoud

RSP Coevorden, Spoorboog

GS hebben kennisgenomen van de stand van zaken van het deelprogramma RSP-Coevorden en hebben de actualisatie van de regeling financieel administratieve samenwerking RSP-Coevorden en de subsidiebeschikking project Spoorboog vastgesteld.

Interreg VB-programma; Green Economy Project

Gedeputeerde Staten hebben besloten om deel te nemen aan het Green Economy Project. Hiermee wil Gedeputeerde Staten de innovatie in de agro&food sector versnellen. Samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen, MKB en eindgebruikers wordt gestimuleerd.

Interregg VB project In for Care

GS hebben ingestemd met deelname aan de projectaanvraag "In for Care" voor het Interreg VB programma en stellen hiervoor 65.000,- euro cofinanciering beschikbaar vanuit de VES middelen. In for Care is een project tussen zes Noordzeelanden. Doelstellingen vanuit het project In for Care zijn het
verbeteren van de dienstverlening door vrijwilligers en mantelzorgers, het ondersteunen van de publieke sector in het vernieuwen van deze dienstverlening en het bevorderen van de samenwerking tussen MKB - kennisinstellingen, de publieke sector en de eindgebruikers.

Benoeming lid Commissie Landelijk Gebied

Gedeputeerde Staten hebben ingestemd met de benoeming van de heer Wiebe van der Ploeg als lid in de Commissie Landelijk Gebied namens het waterschap Hunze en Aa's.

Laatst bijgewerkt op 9 juni 2015.