Meld vrijwilligers aan voor vrijwilligersspeld


Gepubliceerd: 09-06-2015
Kent u iemand die zich al jarenlang actief inzet voor een (sport)vereniging of een stichting? Geef diegene op voor een vrijwilligersspeldje. Wethouder Olierook reikt deze uit tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest in september.
In Enkhuizen zijn allerlei verenigingen en stichtingen te vinden waar veel vrijwilligers actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verkeersbegeleider tijdens de avondvierdaagse, de grensrechter van een voetbalwedstrijd, activiteitenbegeleider bij de scouting. De gemeente Enkhuizen koestert haar
vrijwilligers en reikt daarom vrijwilligersspeldjes uit aan inwoners/mensen die zich al jarenlang belangeloos inzetten voor de Enkhuizer samenleving.

Hoe meld ik iemand aan?

Iemand voordragen voor een vrijwilligersspeld kan via het formulier `voordracht vrijwilligersspeldje'. Deze is te vinden op de website van de gemeente Enkhuizen www.enkhuizen.nl > Wonen&Leven > Zorg&Welzijn > Vrijwilligerswerk. De nominaties voor de uitreiking van de vrijwilligersspeld in
2015, kunt u insturen tot en met dinsdag 30 juni.

Vrijwilligersfeest

Elk jaar houdt de gemeente samen met Vrijwilligerspunt een vrijwilligersfeest. Alle vrijwilligers worden via hun vereniging of organisatie uitgenodigd. Het feest vindt in september plaats. De exacte datum, plaats en tijd worden binnenkort bekend gemaakt.