Jazzy verjaardagsfeest Eemhuis


09 juni 2015Het Eemhuis viert op vrijdag 12 juni - de verjaardag van de stad - haar eerste verjaardag met een Jazzy feestje. Iedereen is van harte welkom. Datzelfde weekend is er Amersfoort Jazz op verschillende locaties in de stad en op vrijdag dus ook in het Eemhuis.
opening van het Eemhuis

Naast diverse jazzy optredens in de hal, de espressobar en het KAdECafe is er een kunstmarkt georganiseerd door cursisten van Scholen in de Kunst. Ook zijn er schatten te zien van Archief Eemland, verzorgt Bibliotheek Eemland een lezing over vinyl (grammofoonplaten) en kunnen bezoekers die dag
tot 17.00 uur naar de overzichtstentoonstelling van de Amerikaanse fotograaf Ryan McGinley in Kunsthal KAdE. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.

DJ Play It Again Sem, Orkestvereniging Amersfoort en de band Midnight Blue zorgen ervoor dat bezoekers kunnen swingen. De activiteiten beginnen vanaf 15.00 uur en duren tot 21.00 uur.

Sinds de officiele opening in juni vorig jaar heeft het Eemhuis al meer dan 1 miljoen bezoekers ontvangen. Dit aantal overtreft ruim de verwachtingen van de vier organisaties die in het Eemhuis zijn gehuisvest.

Facebook Twitter LinkedIn NuJij Email