Bezoek aan de boring NAM


Uitnodiging van Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM)

NAM nodigt omwonenden en geinteresseerden uit op donderdag 18 juni 2015 een bezoek te brengen aan boring op de NAM-locatie in Noordbeemster.

De boring op de NAM-locatie Middelie-300 gelegen aan de Havermeerwerg in Noordbeemster is in volle gang. Inmiddels is een diepte bereikt van 1226 meter. Het Middelie-gasveld ligt op een diepte van 2260 meter.

Graag geeft NAM omwonenden en geinteresseerden de mogelijkheid de boring van dichtbij te bekijken en in gesprek te gaan met experts. Daarom nodigt NAM u van harte uit voor een rondleiding op de boorlocatie op donderdag 18 juni. Tijdens het bezoek geven we informatie over de uitvoering van de
boring en gaan we ook in op de vragen en zorgen die leven bij omwonenden. Omdat er een beperkt aantal mensen tegelijkertijd op de boorlocatie mogen, wordt u verzocht u zich uiterlijk 12 juni aan te melden en het tijdslot te kiezen wanneer u wilt komen. De eerste rondleiding is van 18.00 -
19.00 uur en de tweede van 19.15 - 20.15 uur. Uit veiligheidsoverwegingen is het voor kinderen jonger dan 12 jaar niet mogelijk de boorlocatie te bezoeken.

Vooraf aanmelden voor de rondleiding is verplicht. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: astrid.benschop@shell.com met daarin uw naam, telefoonnummer, het aantal personen en uw voorkeur voor het tijdstip. Een paar dagen voor aanvang de rondleiding ontvangt u een definitieve
bevestiging.

Aangezien het niet altijd mogelijk is de boorlocatie te betreden en de voortgang van de boring voorop staat, kan het zijn dat er wijzigingen voordoen met betrekking tot de datum of tijd. Indien u aangemeld bent wordt u hier over geinformeerd per e-mail.

Wilt u meer weten over de boring? Bezoek de website van de NAM of blijf op de hoogte via de Facebook-pagina NAM in Noordbeemster.