MAX-Repair Hellevoetsluis is Erkend Duurzaam


09 juni 2015 , Schadeherstel

Op 4 juni jl. werd door John Smith, accountmanager van FOCWA Schadeherstel, het certificaat Erkend Duurzaam uitgereikt aan MAX-Repair Hellevoetsluis.

"Dat betekent dat wij bijvoorbeeld duurzame reparatietechnieken toepassen, om zo onnodige verspilling tegen te gaan. Ook stellen we jaarlijks doelen om energie te besparen", aldus Ger van Langeveld van MAX-Repair Hellevoetsluis.

Daarnaast heeft het bedrijf ook als werkgever zijn zaakjes op orde, want ook dat hoort bij maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er extra aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven
te bieden. Tevens neemt het bedrijf zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de deelname aan het social-return programma van de gemeente Rotterdam.

Wat betreft het gebruik van duurzame producten let MAX-Repair Hellevoetsluis bij de inkoop en het gebruik van onderdelen en materialen op het milieu. "Wij merken dat er vanuit onze klanten steeds meer vragen en eisen worden gesteld op duurzame aspecten. Zo kunnen we met sneldrogende lakken
bijvoorbeeld tijd en energie besparen. Daarnaast kunnen klanten bij ons kiezen uit 'groene' delen indien mogelijk. Dit zijn gereviseerde onderdelen waarbij wij dezelfde kwaliteit garanderen als de originele delen", aldus Langeveld.