Uitnodiging informatiebijeenkomst selectieve bereikbaarheid op 9 juni 2015

Denk met ons mee over selectieve bereikbaarheid!

In november 2014 heeft de gemeenteraad de motie Selectieve bereikbaarheid aangenomen. Met "selectieve bereikbaarheid" wordt in de motie bedoeld dat bepaalde wegen in hoofdzaak worden ingericht voor fietsers, wandelaars en bestemmingsverkeer. Het besluit spreekt over het selectief bereikbaar maken van de Rott gedurende een jaar, het selectief bereikbaar maken van de Rarenderstraat/Wolfhaag gedurende een jaar vanaf de zomervakantie 2015, en een evaluatie na afloop van het proefjaar.

We streven ernaar in juni 2015 een raadsvoorstel aan de gemeenteraad voor te leggen. Daarin brengen wij verslag uit over de in de motie genoemde elementen en (te onderzoeken) punten. Uiteindelijk zal de gemeenteraad moeten besluiten of er daadwerkelijk een proef gehouden zal worden.

Er hebben reeds twee bijeenkomsten plaatsgevonden: een met ondernemers en een met bewoners. Tijdens deze bijeenkomsten is naar voren gekomen dat een vervolg zeer gewenst is. Daarom organiseren wij een brede bijeenkomst over selectieve bereikbaarheid op

Dinsdag 9 juni a.s. om 19.30 uur

in Zaal Bergzicht, Vijlenberg 55-57 te Vijlen.

Hoe meer inwoners hoe beter!

Wij streven naar een zo breed mogelijke opkomst. Maak dus ook uw buren, vrienden, kennissen attent op deze uitnodiging en nodig hen uit naar deze bijeenkomst te komen.

De resultaten van de bijeenkomsten zullen belangrijke input leveren op basis waarvan de gemeenteraad uiteindelijk een besluit neemt over het wel of niet starten van een proef met selectieve bereikbaarheid.

Graag aanmelden

In verband met de organisatie stellen wij het op prijs, als u zich wilt aanmelden voor deze bijeenkomst. U kunt dat doen tot en met vrijdag 5 juni a.s., via e.ummels@vaals.nl, of telefonisch via het Klant Contact Centrum, tel. 043 - 3068568.

U bent van harte welkom op dinsdag 9 juni a.s.