Portacool, LLC breidt internationale distributie uit naar Europese Unie om tegemoet te komen aan verwachte vraag naar draagbare koeloplossingen deze zomer

Portacool, LLC breidt internationale distributie uit naar Europese Unie om tegemoet te komen aan verwachte vraag naar draagbare koeloplossingen deze zomer. Een magazijn in Barcelona met een oppervlakte van 3050 m^2 maakt snelle inzet van draagbare verdampingskoelers voor productie, constructie, autoreparaties en horeca mogelijk

Portacool, LLC, de in Texas gevestigde mondiale leider op het gebied van verdampingskoelers, richt zich op de verhoogde Europese vraag naar haar producten door middel van een nieuw, 3050 m^2 magazijn in Barcelona, dat deze maand geopend zal worden. De trend van warmere zomertemperaturen op het Europese continent, gekoppeld aan de behoefte voor koele omgevingen voor zowel commerciele als vrijetijdsbesteding, hebben ertoe geleid dat de zakelijke activiteiten van Portacool in Europa sinds 2010 met 12% gestegen zijn en het bedrijf ziet een aanzienlijk groeipotentieel als gevolg van het nieuwe magazijn in Barcelona.

Door Portacools magazijn in Spanje is het mogelijk om producten die de temperaturen met wel 17 graden Celsius verlagen, sneller uit te rollen in gebieden waar traditionele airconditioning onhandig of onbetaalbaar is. Deze koeloplossingen zijn gericht op de behoeften van commerciele bouwplaatsen, productiefaciliteiten, hotels, restaurants en militaire faciliteiten in West- en Oost-Europa. De nieuwe faciliteit in Spanje biedt een strategische link tussen Portacools productiemogelijkheden in de Verenigde Staten en de vraag van de klant en biedt een snelle inzet van koeloplossingen aan klanten in Europa.

"Terwijl de zomers in Europa korter en meer gematigd kunnen zijn dan in andere markten zoals de V.S. of Azie, betekent het vermogen om een koelere omgeving te bieden dat de werkzaamheden in de infrastructuur, vastgoed, militaire, en andere belangrijke projecten voortgezet kunnen worden, ondanks de stijgende temperaturen. Het Europese magazijn stelt Portacool in staat om onze draagbare verdampingskoelers op een efficiente en betaalbare manier op te slaan en te verschepen om zo tegemoet te komen aan de stijgende Europese vraag naar onze producten," aldus Maurice van de Kooij, Portacool Regional Sales Manager - Europe.

OVER PORTACOOL, LLC:

Portacool, LLC heeft sinds 1990 draagbare verdampingskoelers en accessoires ontworpen en vervaardigd, en bedient momenteel klanten in 56 landen wereldwijd. De draagbare verdampingskoelers van Portacool, dat haar hoofdkantoor in Center, Texas heeft, verlagen de temperatuur in ruimtes van 45-360 m^2. Ga voor meer informatie over Portacool, LLC naar: http://www.portacool.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150609005552/nl/

The Portsmouth Group

Amina Grimen, +971 (0)55 298 6070

Amina.Grimen@theportsmouthgroup.com