Overname XL Video door de Production Resource Group afgerond

NEW YORK, 9 juni 2015 /PRNewswire/ -- Production Resource Group, L.L.C. (PRG), wereldleider op het gebied van technologische oplossingen voor de event en entertainment sector, heeft vandaag aangekondigd dat het de eerder aangekondigde overname van XL Video heeft afgerond.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150506/214276LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150506/214276LOGO]

"De integratie van XL Video in de PRG familie maakt het voor ons mogelijk om onze klanten een nog uitgebreider pakket van producten en diensten aan te bieden," aldus Jeremiah "Jere" Harris, bestuurder en CEO van Production Resource Group. "De grootste meerwaarde zit hem in het feit dat we de meest gepassioneerde en toegewijde mensen uit de industrie samenbrengen. Met onze gemeenschappelijke waarden en technologische kennis kunnen we verder innoveren en groeien.

De filialen van XL Video, die wereldwijd verspreid zijn, gaan nu een deel uitmaken van het PRG netwerk dat over meer dan 40 locaties beschikt in de belangrijkste steden. Momenteel zijn een aantal project teams bezig met het integreren en op een lijn zetten van de operaties, zodat continuiteit in customer service en support gegarandeerd blijft. Alle regio's, markten en functies zijn vertegenwoordigd in deze project teams.

Voor meer informatie, surf naar www.prg.com [http://www.prg.com/].

Over Production Resource GroupPRG bedient verschillende markten, gaande van concert touring en corporate events, tot theater, film en televisie. PRG beschikt als geen ander over de middelen en diensten om altijd en overal aan onze klanten tegenmoet te komen, effectief en kostenefficient. Met zijn jarenlange ervaring speelt het personeel van PRG perfect in op de behoeften van de markt. Onze klanten kunnen rekenen op een gebundeld aanbod van diensten & materiaal, zoals verlichting, audio en video, maar ook op een aanbod van enkel diensten of enkel materiaal.

PRG, wereldleider op het gebied van technologische oplossingen voor de entertainment en event sector, biedt geintegreerde oplossingen voor audio, video, verlichting, podiumbouw, decor en automatisatiesystemen, en dit vanuit maar liefst 40 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Azie en Australie.

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150506/214276LOGO

Production Resource Group, L.L.C.

CONTACT: Michael S. Eddy, +1 203-798-9900, meddy@prg.com

Web site: http://www.prg.com/